PET O' CLOCK
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΓΑΠΑΜΕ και ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ

το σκύλο μας

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

Banner 2

ΑΓΑΠΑΜΕ και ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ

τη γάτα μας

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ


                                                                                                     

bad cat behavior 1024x768

Μάθετε πώς θα περιορίσετε τις κακές συνήθειες της γάτα σας έξυπνα και πρακτικά χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο… το σπίτι σας!
Είναι γεγονός ότι οι γάτες είναι ανεπίδεκτες μαθήσεως, αλλά αυτό δεν αποτελεί ικανό λόγο για να δικαιολογείτε ακόμα και τις πιο ενοχλητικές συμπεριφορές τους. Αν, λοιπόν, δεν είστε διατεθειμένοι να παίξετε κορώνα-γράμματα το αιώνιο δίλημμα «όμορφο σπίτι ή ευτυχισμένη γάτα», δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε. Παρακάτω, άλλωστε, θα βρείτε δύο κακές συνήθειες κάθε γάτας, που μπορεί να αποβούν επιθετικές για το σπίτι σας, και μαζί απλούς τρόπους για να της κόψετε τον αέρα!

Η γάτα σας βλέπει τα έπιπλά σας σαν παιχνίδια 
Όταν η γάτα σας αφήνει γραντζουνιές στον καναπέ, δεν το κάνει για να σας εκδικηθεί αλλά γιατί της αρέσει πραγματικά να παίζει με το ύφασμα του. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο οριοθετεί το χώρο της, χρησιμοποιώντας τους αδένες της οσμής που βρίσκονται στις πατούσες της, ενώ, λιμάρει τα νύχια της. Για να σταματήσετε τις παιχνιδιάρικες διαθέσεις της προτού καταστρέψει την αγαπημένη σας πολυθρόνα:

  • Περιποιηθείτε τα νύχια της μια φορά το μήνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε ή να αγοράσετε ένα ονυχοδρόμιο από υλικά που της αρέσουν (π.χ. σπάγκο, μοκέτα).
  • Χρησιμοποιήστε καλύμματα, από μαλακό βινύλιο, τα οποία τοποθετούνται εύκολα κι ανώδυνα στα νύχια της. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτή τη μοδάτη λύση, να θυμάστε ότι πρέπει να τα αλλάζετε κάθε 4-6 εβδομάδες. Όσο μπελάς κι αν σας φαίνεται, αυτή η διαδικασία θα κρατήσει το σαλόνι σας άθικτο όσο άγριες κι αν είναι οι διαθέσεις της.

Η γάτα σας συνηθίζει να «κόβει» βόλτες στην κουζίνα 
Ο πάγκος της κουζίνας προκαλεί την περιέργεια της γάτας - ειδικά αν εκεί υπάρχει κάποιο αντικείμενο με το οποίο μπορεί να παίξει. Όμως, τα αποτυπώματα που αφήνει, συνήθως λειτουργούν ως σημάδι για να βάλετε (ξανά!) το απολυμαντικό σε δράση. Παράλληλα, όσο καθαρή κι να είναι η γάτα σας, μην ξεχνάτε ότι ενδέχεται να μεταφέρει βακτήρια που συνδράμουν στην εξάπλωση ασθενειών -όπως το τοξόπλασμα- που μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες για άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.
Αν, λοιπόν, θέλετε να βάλετε τέρμα στις βόλτες της γάτας σας μέσα στην κουζίνα σας, δεν έχετε παρά να κάνετε τα εξής:

  • Απομακρύνετε τα αντικείμενα που μπορεί να εξάψουν την περιέργεια της.
  • Τοποθετήστε κολλητική ταινία διπλής όψεως στις άκρες του πάγκου. Οι γάτες απεχθάνονται την αίσθηση που προκαλεί στις πατούσες τους. Αν αυτή η πρακτική σας φαίνεται πολύ βάναυση και διακοσμητικά βάρβαρη, μπορείτε να βάλετε μεταλλικά δοχεία κατά μήκος του πάγκου της κουζίνας. Ο θόρυβος που δημιουργούν όταν πέφτουν, θα την κάνει να τα αποφεύγει.
  • Ψεκάσετε τη γάτα σας με λίγο νερό, αν την πιάσετε να παρακούει τις εντολές σας και να βολτάρει ανενόχλητη πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Με αυτόν τον τρόπο, θα της δείξετε ότι δεν ήταν έξυπνο να σας πάει κόντρα.
ΟΙ PET O' FUN ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Μερικοί απο τους κατασκευαστές μας

  • SLIDE1.jpg
  • SLIDE2.jpg
  • SLIDE3.jpg

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
16o Χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Λαυρίου    
Παιανία | 19002
Τηλέφωνο Καταστήματος:
210 66 46 880
Τηλ. Ηλεκτρ. Παραγγελιών:
210 60 22 342
Mail:  info@petoclock.gr

Τo e-shop Pet O' Clock λειτουργεί:
Δευτέρα–Παρασκευή | 9:00-16:00
*Εξαιρούνται οι μέρες των επίσημων αργιών

PET O CLUB BANNER

Pet O' Club